Mick - poszperałem w moim archiwum i znalazłem "gotowca " , zrobiony w Corelu ,więc można modyfikować ,załączam do ogólnej oceny ,trzeba kliknąć w załącznik w celu powiększenia.
S
Logo WSW2.JPG Logo 1
Plik ściągnięto 90 raz(y) 16,56 KB
Ostatnio zmieniony przez sekretarz 14 Lipiec 2013, 22:33, w całości zmieniany 1 raz
Witaj adaroth - jako że jesteś jedynym zwycięzcą w konkursie ogłoszonym przez mick'a składam ci niniejszym serdeczne gratulacje .
W nagrodę otrzymujesz prawo do dalszej intensywnej pracy nad opracowaniem tematu , a tak na poważnie, jeżeli zajmujesz się grafiką ,obojętne czy amatorsko czy profesjonalnie ,to spróbuj jeszcze poeksperymentować z moją propozycją zamieszczoną wcześniej -Logo 1-,gdzieś widziałem taki banner,i wyglądało to dobrze.
To co zrobiłeś ostatnio też wygląda dobrze ,ale wolałbym napis z poprzedniej twojej propozycji .
Pozdr.S
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum