Wysłany: 23 Wrzesień 2014, 08:33 Kamionka prawie dostępna!
Jako, że Kamionka już jest "prawie" dostępna, trzeba zorganizować ekipę aby dokończyć parę rzeczy. Mianowicie trzeba powycinać parę gałęzi i krzaków oraz troszkę popracować w okolicy samej bramy.
Kilku naszych kolegów ostro pracowało przy montażu i zabezpieczaniu bramy czas aby zaangażowali się również inni członkowie.
Proszę o wpis tutaj komu pasuje przyjechać w najbliższą sobotę tj 27-IX w godzinach powiedzmy południowych? Wszystko jeszcze możemy ustalić.
Szanowni surferzy - zgadza się - Kamionka już funkcjonuje jedynie wymaga zabiegów pielęgnacyjnych i małej poprawki w bramie, trzeba w przejeździe bramy osadzić płytę drogową , więc należy się zorganizować.Do wycięcia jest trochę krzaków na terenie spotu, oraz nasze schody na spot są już ledwo widoczne. Poprosiłem o zorganizowanie tych prac Piotrka R , Kostka i Jacka .
Mick zadzwoń do Piotrka, Kostka lub Jacka oni mieli się umówić ,dobrze by było zgrać te działania.
Do bajby - agregatów ci u nas moc - więc kup sobie dobrą piłkę ogrodniczą na kiju i przywieź chęci .
A ci którzy pływają we Francji mają za zadanie pozbierać śmieci .
S
hajer
Dzień dobry
Chętnie pomogę . Proszę o podanie o której godzinie zbiórka. Jakieś narzędzia spróbuje załatwić .
W razie potrzeby podaje nr tel 791377066 .
Pozdrawiam Krzysiek Kaczyński
kostek
Wysłany: 24 Wrzesień 2014, 00:08
Michał żuć jakąś konkretną godziną ja przyjadę
PS: jak ma ktoś połamane bomy i potargane stare niepotrzebne żagle to chętnie odbiorę w sobotę, robimy z kumplem pewien eksperyment.
Jestem pod wielkim wrażeniem tego, że nie zniechęciło was, to że nie było nikogo z pilotem aby otworzyć bramę, a i tak nie zrezygnowaliście.
Natomiast bardzo kiepskie wrażenie wywiera na mnie reszta starej ekipy, która poza sekretarzem i kostkiem nawet nie próbuje tutaj zabrać głosu.... czyżby stowarzyszenie umierało ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum