Pompowana deska SUP (Stand Up Paddleboard) renomowanej marki Starboard. Najwyższa półka jeśli chodzi o jakość i technologię. Wersja cruising i exploring. Świetnie się spisuje do szybkiego pływania po jeziorach, rzekach i małych falach. Ten model niejednokrotnie stał na podium wielu zawodów SUP na całym świecie. Sam zdobyłem na tej desce Mistrzostwo Polski w SUP na rzekach w 2015 roku.
Nie będę się rozpisywał zbytnio nt. parametrów technicznych. Wszystko można znaleźć na stronie Starboard: http://star-board-sup.com...atable-touring/
Wersja na rok 1016 niczym się praktycznie nie różni od zeszłorocznego modelu. Ma jedynie inną grafikę. Mi osobiście 2015 znacznie bardziej się podoba, no ale to kwestia gustu.
Oferuję bardzo atrakcyjną cenę tylko dlatego, że sam dobrze ją kupiłem. Nowa taka deska (z 2015 r) kosztuje min. 4 tyś. zł. Model na sezon 2016 to koszt ponad 5 tyś. zł. Tak, drogie.. ale to nie jest zwykły materac pompowany, który wygnie się w banan ja na niego wskoczycie. To naprawdę ferrari w klasie pompowanych desek SUP. Deska kupiona pod koniec maja 2015 r od oficjalnego dystrybutora. Jest więc jeszcze na gwarancji.
W razie pytań służę fachową pomocą i doradztwem. Znam się na tym. Tel. 606 95 33 01
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum