Pewnie gdybym wcześniej z Mariem sprawdził forum i dowiedział się, że akcja jest odwołana to z pewnością pojechalibyśmy od razu na Wałek popływać na dużych żaglach a tak spotkaliśmy Damiana i Krzyśka, którzy nie zamierzali odpuszczać i w ten sposób powstał niezły team. W sumie było bardzo wesoło.
Dodam tylko, że Mario przyjechał do mnie na weekend spod niemieckiej granicy, tak że na prawdę szacun dla niego za przywiezienie narzędzi oraz zrezygnowanie z możliwości popływania na nowym akwenie na rzecz poprawienia warunków na naszym starym spocie
Dla tych co nie przyjechali a chcieli mam dobrą wiadomość. Na Kamionce jest jeszcze co robić, warto przy okazji następnego pływania zabrać łopatę (tego nam zabrakło w sobotę) i zasypać kilka dziur. Poza tym po okolicy wala się dużo starych smieci, więc jeśli ktoś będzie chciał się jeszcze wykazać to są możliwości, nic straconego Jak będę następnym razem jechał na żagle to też zabiorę kilka dużych i mocnych worków. Jak każdy połazi chwilę po krzakach to za parę dni Kamionka będzie zupełnie czysta.
Dzieki Jano za słowa uznania dla mojego filmu. Dopiero zaczynam się w to bawić ale mam już plan aby z następnego pływania, jak tylko pojawi się kilka osób na spocie zrobić coś podobnego, czyli taki krótki film - sprawozdanie. Oczywiście od razu wrzucę go na forum.
Koledzy - bardzo dobrze się sprawiliście ,i tak powinno być że sami się zorganizowaliście i coś zostało zrobione,tu macie rację w sobotę po południu była świetna pogoda.
Kamionka jest unikalnym spotem w tym rejonie i należy o niego dbać , niestety większość prac
musimy wykonać sami społecznie , czasami trudno pogodzić obowiązki zawodowe i pracę na rzecz Stowarzyszenia ,więc tym bardziej cieszy taki przejaw zaangażowania -jak sobie pościelimy ..........itd .
W związku z tym że ostatnio mam mniej czasu który mogę poświęcić na rzecz pracy w Stowarzyszeniu to koordynacja kuleje ,ale niebawem wszystko wróci do normy.
Do Bajby - świetna relacja ,jednak zadzwoń do mnie ,musimy ustalić pewne szczegóły informacji na forum ( ważne )!.
W związku z tym że duża część członków nie ma " przebukowanego " pilota proponuję w najbliższą sobotę , kto chce, umówić się pod bramą Kamionki ,zgłaszając uprzednio taką chęć na w/w telefon.
Sekretariat WSW ,wydział d/s Leśnych Bram .
Ostatnio zmieniony przez sekretarz 28 Listopad 2014, 09:34, w całości zmieniany 1 raz
Proszę się zapoznać z wpisem na stronie w zakładce WIADOMOŚCI VIP
hajer
Wysłany: 6 Październik 2014, 18:24
No tak ja mam nie tylko nie zapoconych składek a i nieaktualny kod do pilota i tu problem co zrobić zapłacić zaległe czy kupić bilet do Australii i co tu robić
[ Dodano: 6 Październik 2014, 18:26 ]
A tak nawiasem mówiąc przejeżdżałem przez kamionkę -schody które budowałem z wami stoją jak stały krzaki wycięte ale bramy nie widziałem ,ot zasłaniają mi je góry Pamiru
Drogi Hajerku - to już tak jest z wiekiem,wzrok nie ten - najpierw nie widzi się drobnego druku w gazecie,potem własnej żony ,a na końcu nie można trafić w bramę , a jak ci bramę przysłaniają góry Pamiru to znaczy że już czas przestać " wciągać", jak mawia młodzież .A tak na poważnie to nie tylko ty jej nie zauważyłeś , i tak ma być - podjeżdżasz las się rozstępuje - las się zamyka .
Co do składek to myślę że w zamian za twoje relacje z podróży Zarząd udzieli ci jakiegoś rabatu ,pod warunkiem że wreszcie zmoczysz d..., i deskę w Dziećkach.
sekretariat WSW wydz/ds promocji Hajera.
hajer
Wysłany: 8 Październik 2014, 09:45
Kochani jak najbardziej że dupę ruszę -szukam partnera na kilka miesięcy do Ameryki południowej na rower luty-czerwiec Argentyna -Chile jazda po bandzie czyli za jeden uśmiech jak co to 500454471
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum