Strona Główna
Forum Wolnego Stowarzyszenia Windsurfingowego

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kamionka prawie dostępna!
Autor Wiadomość
szymondzem 
szym.dzem

Wysłany: 29 Wrzesień 2014, 09:25   

Siema!
Dali chłopaki czadu .Wielki szacu i pozdrowionka.Dzięki!

bajba 

Wysłany: 29 Wrzesień 2014, 18:52   

Pewnie gdybym wcześniej z Mariem sprawdził forum i dowiedział się, że akcja jest odwołana to z pewnością pojechalibyśmy od razu na Wałek popływać na dużych żaglach a tak spotkaliśmy Damiana i Krzyśka, którzy nie zamierzali odpuszczać i w ten sposób powstał niezły team. W sumie było bardzo wesoło.

Dodam tylko, że Mario przyjechał do mnie na weekend spod niemieckiej granicy, tak że na prawdę szacun dla niego za przywiezienie narzędzi oraz zrezygnowanie z możliwości popływania na nowym akwenie na rzecz poprawienia warunków na naszym starym spocie :-)

Dla tych co nie przyjechali a chcieli mam dobrą wiadomość. Na Kamionce jest jeszcze co robić, warto przy okazji następnego pływania zabrać łopatę (tego nam zabrakło w sobotę) i zasypać kilka dziur. Poza tym po okolicy wala się dużo starych smieci, więc jeśli ktoś będzie chciał się jeszcze wykazać to są możliwości, nic straconego ;-) Jak będę następnym razem jechał na żagle to też zabiorę kilka dużych i mocnych worków. Jak każdy połazi chwilę po krzakach to za parę dni Kamionka będzie zupełnie czysta.

Dzieki Jano za słowa uznania dla mojego filmu. Dopiero zaczynam się w to bawić ale mam już plan aby z następnego pływania, jak tylko pojawi się kilka osób na spocie zrobić coś podobnego, czyli taki krótki film - sprawozdanie. Oczywiście od razu wrzucę go na forum.

Pozdrawiam

bajba

sekretarz
sekretarz

Wysłany: 30 Wrzesień 2014, 08:46   Kamionka cd

Koledzy - bardzo dobrze się sprawiliście ,i tak powinno być że sami się zorganizowaliście i coś zostało zrobione,tu macie rację w sobotę po południu była świetna pogoda.
Kamionka jest unikalnym spotem w tym rejonie i należy o niego dbać , niestety większość prac
musimy wykonać sami społecznie , czasami trudno pogodzić obowiązki zawodowe i pracę na rzecz Stowarzyszenia ,więc tym bardziej cieszy taki przejaw zaangażowania -jak sobie pościelimy ..........itd .
W związku z tym że ostatnio mam mniej czasu który mogę poświęcić na rzecz pracy w Stowarzyszeniu to koordynacja kuleje ,ale niebawem wszystko wróci do normy.
Do Bajby - świetna relacja ,jednak zadzwoń do mnie ,musimy ustalić pewne szczegóły informacji na forum ( ważne )!.
W związku z tym że duża część członków nie ma " przebukowanego " pilota proponuję w najbliższą sobotę , kto chce, umówić się pod bramą Kamionki ,zgłaszając uprzednio taką chęć na w/w telefon.
Sekretariat WSW ,wydział d/s Leśnych Bram ;-) .
Ostatnio zmieniony przez sekretarz 28 Listopad 2014, 09:34, w całości zmieniany 1 raz  

mick 
Administrator

Wysłany: 1 Październik 2014, 20:27   

Proszę się zapoznać z wpisem na stronie w zakładce WIADOMOŚCI VIP

hajer 

Wysłany: 6 Październik 2014, 18:24   

No tak ja mam nie tylko nie zapoconych składek a i nieaktualny kod do pilota i tu problem co zrobić zapłacić zaległe czy kupić bilet do Australii i co tu robić

[ Dodano: 6 Październik 2014, 18:26 ]
A tak nawiasem mówiąc przejeżdżałem przez kamionkę -schody które budowałem z wami stoją jak stały krzaki wycięte ale bramy nie widziałem ,ot zasłaniają mi je góry Pamiru

sekretarz
sekretarz

Wysłany: 7 Październik 2014, 11:23   Do Miecia

Drogi Hajerku - to już tak jest z wiekiem,wzrok nie ten - najpierw nie widzi się drobnego druku w gazecie,potem własnej żony ,a na końcu nie można trafić w bramę :mrgreen: , a jak ci bramę przysłaniają góry Pamiru to znaczy że już czas przestać " wciągać", jak mawia młodzież ;-) .A tak na poważnie to nie tylko ty jej nie zauważyłeś , i tak ma być - podjeżdżasz las się rozstępuje - las się zamyka ;-) .
Co do składek to myślę że w zamian za twoje relacje z podróży Zarząd udzieli ci jakiegoś rabatu ,pod warunkiem że wreszcie zmoczysz d..., i deskę w Dziećkach.
sekretariat WSW wydz/ds promocji Hajera.

hajer 

Wysłany: 8 Październik 2014, 09:45   

Kochani jak najbardziej że dupę ruszę -szukam partnera na kilka miesięcy do Ameryki południowej na rower luty-czerwiec Argentyna -Chile jazda po bandzie czyli za jeden uśmiech jak co to 500454471

DSC05719.JPG
Plik ściągnięto 60 raz(y) 65,94 KB

Odpowiedz do tematu