Forum Wolnego Stowarzyszenia Windsurfingowego

Sprawy WSW - 10-lecie

sekretarz - 18 Marzec 2016, 13:12
Temat postu: 10-lecie
Informuję szanowną brać windsurfingową że w czerwcu minie 10 lat od powstania naszego stowarzyszenia , w związku z tym przewidujemy zorganizowanie Walnego Zebrania ,wraz z imprezą uniemożliwiającą korzystanie z własnych pojazdów :mrgreen: .
Proszę o sugestie odnośnie terminu ( maj ,czerwiec ?) i miejsca ( Tawerna czy Wałek),
z muzyczką czy bez ;-) , czy kawior ma być Astrachański z truflami ,czy wystarczy kiełbasa Śląska z musztardą :-D , oraz wszelkie inne pomysły.
Komitet organizacyjny d/s 10-lecia.

slawek - 21 Marzec 2016, 16:38

Widzę ,że zainteresowanie obchodami ogromne :-)
Dla mnie idealna kolejność to :
Czerwiec
Wałek
Muzyka w.g uznania
Kiełbasa śląska z musztardą
Kawior ewentualnie na wynos :-)

Slawek

mick - 22 Marzec 2016, 15:53

No trochę czasu już mineło :-?
Można by pomyśleć o jakimś lokalu bo ostatnie walne to pewnie wszyscy dobrze pamiętają, mój syn do dzisiaj wspomina tę burzę pod tym zadaszeniem :D

sekretarz - 24 Marzec 2016, 08:46

Noo super - widzę że w pierwsze dni wiosny dwa" misie" z gawry już wylazły, jeden woli świeże powietrze i kiełbasę , a drugi kawior podany na wysokich stołkach .
W związku z tym proszę o dalsze sugestie odnośnie wyższości kiełbasy nad kawiorem ,lub odwrotnie :-D , każda opinia mile widziana.

szymondzem - 29 Marzec 2016, 22:23

Siema!
Najlepszy będzie McDonalds
i zaprosimy Pana Jape to się dzieci ucieszą.

Bogdan Urbański - 30 Marzec 2016, 11:17

Witam wszystkich,

oczywiscie popieram temat spotkania 21 maja będzie w 75% pogoda -to sobota i pełnia !

możemy wtedy spotkac sie na wałku .

Jeśli nie to proponuje termin czerwcowy do 18- póżniej urlop a chciałbym się z wszystkimi zobaczyć.

A propos jaka składka na ten rok ?

hajer - 13 Maj 2016, 05:57

Po wyprawie w końcu zapłaciłem składkę -pewno że będę HAJER
Bogdan Urbański - 13 Maj 2016, 06:59

Halo ,

czy tam w ogóle ktoś jest ? co z tym terminem ? robimy coś czy śpimy .

bo melduja sie stare wygi a reszta gdzies w krzakach i nie otwiera forum